Created on Sunday, 10 November 2013 19:30

Kadetinje so z odliko pričele kvalifikacije

Kadetinje so z odliko pričele kvalifikacijePo tem, ko so bile kadetinje v prvem krogu kvalifikacij proste, so drugi krog, to nedeljo zaradi zasedenosti dvorane v Hočah, odigrale v stari postojanki v Miklavžu. Nasproti so jim stale kadetinje Nove KBM II in Lenarta.

Večina punc je večer prej odigrala tekmo v 3. DOL, kjer so po slabi igri v Lenartu doživele boleč poraz. Zaradi tega ja bila glavna skrb trenerja Petra Možiča in njegove pomočnice Ive Ule, kako puncam iz spomina izbrisati prejšnji večer. Kot so nato pokazali rezultati in predvsem igra, jima je to izvrstno uspelo.

Formiske so zanesljivo dobile obe tekmi in se na lestvici, kljub dvema tekmama manj, prebile na sam vrh. Naslednji, 3. krog kvalifikacij v skupini H se bo igral dne 24.11.2013 v Draš centru v MAriboru.

Formiske so igrale v postavi: Trlep, Belec, Fišer, Bračko, Kovačec, Berglez, Tancer, Štern, Gselman, Pregl, Kučer L., Brumen

Rezultati kroga:

Formis : Nova KBM Branik II 2:0 (25:11, 25:16)
Nova KBM Branik II : ZOJA Lenart 2:0 (25:15, 25:20)
ZOJA Lenart : Formis 0:2 (14:25, 21:25)


Izjava pomočnice trenerja Ive Ule:

"Formiske so prikazale zelo lepo igro. Proti Novi KBM so dekleta na parket stopila odločno in samozavestno ter tak ritem držale vse do konca tekme. Prav tako so se odločno po robu postavile ekipi iz Lenarta in z odličnim servisom nasprotnicam izjemno otežile izvedbo napada. V drugem nizu so priložnost dobile tudi igralke z manj izkušnjami in odlično opravile svojo nalogo. Dekleta so ves turnir držala dober servis, kar je pri ženski odbojki velik plus. Na sprejemu nismo imeli posebnih težav tako, da nam je lepo uspevala tudi izvedba napada. Punce so razmišljale, opazovale, upoštevale nasvete in tako velikokrat tudi taktično premagale nasprotnice. Na servisu sta izstopali Nuša Trlep in Pia Berglez, ki sta s servisom ekipi priborili največ točk. V napadu so posameznice pokazale željo in samozavestno realizirale podaje podajalk Pie Berglez in Špele Belec. Sredinske blokerke so dobro pokrivale mrežo in izvedle tudi nekaj zelo lepo odigranih potez preko sredine mreže. Prav tako so Formiske svoje delo dobro opravile v obrambi, postavljale so se na dogovorjena in natrenirana "delovna mesta" in s tem ogromno pripomogle k samemu uspehu današnjega dne. Punce, čestitke in le tako naprej!"

Vse rezultate in lestvico kvalifikacijske skupine si lahko pogledate ..... TUKAJ.

  Galerija slik:

Kadetinje so z odliko pričele kvalifikacijeKadetinje so z odliko pričele kvalifikacijeKadetinje so z odliko pričele kvalifikacijeKadetinje so z odliko pričele kvalifikacijeKadetinje so z odliko pričele kvalifikacijeKadetinje so z odliko pričele kvalifikacijeKadetinje so z odliko pričele kvalifikacijeKadetinje so z odliko pričele kvalifikacijeKadetinje so z odliko pričele kvalifikacijeKadetinje so z odliko pričele kvalifikacijeKadetinje so z odliko pričele kvalifikacije

top