Created on Sunday, 24 March 2013 18:11

Starejše deklice še naprej zanesljivo

Starejše deklice še naprej zanesljivoVikend ženske odbojke v Hočah so v nedeljo zaključile starejše deklice. V 4. krogu A lige sta se pomerili obe ekipi Formisa in ekipa iz Ruš. Po črni soboti je v dvorano v Hočah, kljub hudi zimi izven nje, ponovno posijalo sonce. Ekipa Formis I je po novih dveh zmagah še brez poraza, ekipa Formis II pa je končno svoje dobre igre kronala s prvimi točkami.

Prva tekma dneva je takoj prinesla poslastico, dvoboj med obema ekipama Formis, ekipo I in II. Že v zadnji tekmi med obema ekipama v Murski Soboti je druga ekipa prvi povzročala hude preglavice in tokratni dvoboj ni bil nič drugačen. Zamenjal se je le vrstni red niza, ki so ga igralke Formis II dobile.

Prva ekipa je tokrat tekmo pričela zanesljivo in učinkovito in drugi ekipi ni dovolila upanja na uspeh. Je pa ta zato v drugem nizu, ko je trenerka Patricija opravila nekaj menjav, pokazala zobe in po napeti končnici izid v nizih izenačila na 1:1. Tretji odločilni niz pa je ponovno, a tokrat zanesljivo pripadel dekletom prve ekipe.

V drugi tekmi so 4MIS-ke I zanesljivo odpravile ekipo iz Ruš, kar je bil dober znak, da se ekipi II, ki se je v tretji tekmi dneva pomerila z Rušankami, tokrat obetajo prve točke. In res, punce so začele zanesljivo in od samega začetka gostjam niso dovolile niti misli na presenečenje. Oba niza so Formiske dobile prepričljivo in zmagale z rezultatom 2:0.

Rezultati 4. kroga v Hočah:

Formis II : Formis I 1:2 (11:25, 25:22, 07:15)  
Formis I : Ruše - MS Design 2:0 (25:14, 25:14)  
Ruše - MS Design : Formis II 0:2 (15:25, 12:25)


5. krog tekmovanja bo 07.04., ponovno v Hočah. Formis I se bo na enem igrišču pomeril z ekipama iz Ruš in Slovenj Gradca, na drugem pa Formis II z ekipama Nove KBM in Murske Sobote.

Vse rezultate in lestvico lahko vidite ..... TUKAJ.

Starejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivoStarejše deklice še naprej zanesljivo

top