Sterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijami

Sterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijamiStarejše deklice so v nedeljo 07.10. pričele s tekmovanji v državnem prvenstvu. Ekipa Formis I se je odpravila v Mursko Soboto, Formis II pa v Šempeter.  Ekipi tekmujeta vsaka v svoji kvalifikacijski skupini.

Deklice Formis II, ki nastopajo v skupini J, so prvo tekmo igrale proti deklicam Kostmann iz Slovenj Gradca in izgubile z rezultatom 2:0. Drugo tekmo so odigrale proti ekipi Spodnje Savinjske in slavile z rezultatom 2:1.

Dekleta Formis I, ki nastopajo v skupini K, so se v prvi tekmi pomerile z ekipo Ljutomera, v drugi pa z ekipo Puconcev. Obe tekmi so dobile gladko z 2:0.  

Naslednje tekme bosta obe ekipi odigrali komaj 11.11., Formis II potuje v Slovenj Gradec, Formis I pa bo domačin v Slivnici.


Foto: Breda Štern in Samo Kužner


Sterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijamiSterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijamiSterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijamiSterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijamiSterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijamiSterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijamiSterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijamiSterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijamiSterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijami

top