Turnir regij 2020

Turnir regijskih reprezentanc v Šempetru.

24. in 25. februarja je v Šempetru potekal turnir regijskih reprezentanc, na katerem so nastopile najboljše mlade odbojkarice v selekciji U14.
V izbrani vrsti reprezentance Štajerska-Pomurje so igrale tudi Neja Fras, Tjana Vodušek, Maša Hauptman in Nicolette Krunič iz ekipe starejših deklic I.
Z dvema zmagama na prvem delu turnirja proti Ljubljanski in Gorenjski regiji so si zagotovile nastop na polfinalu. Zmaga v polfinalu proti Dolenjski regiji je prinesla veliki finale. Po izenačeni igri v setih, veliki borbenosti do zadnje točke, je tretji set pripadal Ljubljanski regiji, nam pa prinesel srebrno medaljo.

O turnirju so Neja, Tjana, Maša in Nicolette povedale: "S povabilom v izbrano selekcijo Štajerske-Pomurske regije smo potrdile zaupanje selektorke Ive in pokazale svoje znanje, borbenost, trdno delo na treningih in željo pokazati najboljše od najboljšega. Z nastopom na turnirju reprezentanc smo zelo zadovoljne, saj smo pokazale kaj znamo in zmoremo ter osvojile 2. mestu na turnirju. Na koncu je zmanjkalo nekaj športne sreče, a nam prineslo veliko izkušnjo igranja na finalni tekmi ter odlično popotnico v nadaljevanju državnega prvenstva".


Bilten in vsi rezultati ... turnir regij 2020.


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Turnir regij 2020Turnir regij 2020Turnir regij 2020Turnir regij 2020Turnir regij 2020Turnir regij 2020Turnir regij 2020Turnir regij 2020top