Kadetinje odprle novo sezono

Kadetinje 1 in 2 odigrale prvi turnir, kadetinje 3 pa že drugega.

Sezono 2019/2020 je odprla ekipa kadetinje III s turnirjem v Hočah. Ekipo sestavljajo starejše deklice in se borijo za uvrstitev v 2. ligo med kadetinjami. Na prvem turnirju v Hočah in na drugem turnirju na Ptuju so zabeležile po 2 zmagi in so si v bistvu že zagotovile igranje v 2. ligi Državnega prvenstva za kadetinje. 2. liga bo razdeljena na vzhod (2 x 8 ekip) in na zahod (2 x 8 ekip). Tekme v višji kategoriji jim bodo dobra priprava za nastopanje v Državnem prvenstvu za starejše deklice.

Kadetinje I in II pa so igrale v Mislinji in Slovenj Gradcu ter se borijo za uvrstitev v 1. ligo Državnega prvenstva za kadetinje, ki bo razdeljena na 8 ekip na vzhodu in 8 ekip na zahodu. Teh 16 ekip se bo borilo za naslov državnega prvaka med kadetinjami za sezono 2019/2020.

Vsi rezultati ... kvalifikacije za 1. ligo skupina C in G.

Vsi rezultati ... kvalifikacije za 2. ligo skupina B.

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Kadetinje odprle novo sezonoKadetinje odprle novo sezonoKadetinje odprle novo sezonoKadetinje odprle novo sezonoKadetinje odprle novo sezonoKadetinje odprle novo sezonoKadetinje odprle novo sezonoKadetinje odprle novo sezonoKadetinje odprle novo sezonoKadetinje odprle novo sezono

top