Mala 1 na turnir za 5. mesto

Mala 2 pa za 25. mesto med 65 ekipami v Državnem prvenstvu v mali odbojki.

V Ljubljani je potekal polfinalni turnir, v Šoštanju pa turnir za mesta.

O turnirju v Ljubljani je Maša H. napisala: V soboto, 18. maja 2019 smo se Formiske iz ekipe mala 1 z avtobusom skupaj z navijači odpravile na polfinalni turnir Državnega prvenstva. Kljub zgodnemu vstajanju nam ni manjkalo dobre volje in pozitivne energije. S prvo tekmo smo začele ob 10. uri in sicer smo igrale proti ekipi ŽOK Šentvid. Do osemnajste točke smo bile z nasprotnicami zelo izenačene, a kasneje nismo uspele zaključiti nobene točke in smo tako zmago v prvem setu predale nasprotnicam. Skozi cel drugi set smo imele prednost in si z odlično igro priborile še eno možnost za zmago. A v tretjem setu nam kljub začetni prednosti ni uspelo in tako smo zmago predale nasprotnicam. Ob kar dobro odigrani prvi tekmi smo imele načrt, podoben način igre odnesti tudi v drugo tekmo proti nasprotnicam iz Kranja. Prvi niz na naše presenečenje nismo začele dobro in smo ga brez posebne borbenosti predale nasprotnicam. Drugi set pa smo začele bolj borbeno, a na koncu popustile in tako priznale poraz. Tekle so solze, a po besedah naše trenerke jokajo ob neuspehu tisti, ki so si uspeha najbolj želeli. Kljub velikemu razočaranju ob tem da nismo prišle v finale Državnega prvenstva smo skupaj, kot ekipa preživele nepozabno popoldne.

O turnirju v Šoštanju je Paulina K. napisala: V soboto, 18. 5. 2019 je ekipa Formis mala 2 imela turnir v Šoštanju. Borile smo se proti domačinkam in Čebelicam Zreče. Prvo tekmo smo igrale proti Čebelicam Zreče. V prvem setu so igrale kapetanka Alina, Nisa, Elena in Klara ter rezervi Mia in Manca, ki so na žalost izgubile s 17:25. V drugem setu smo igrale Nina, Lana, Zoja R. in Paulina ter rezervi Zoja M. in Laura, ki smo zmagale s 25:19. Ker je bilo izenačeno na 1:1 v setih, je bil potreben še en set. Tretji set so igrale kapetanka Alina, Elena, Klara in Nisa in zmagale s 25:13. Naslednjo tekmo smo igrale proti domačinkam Kajuh Šoštanj. Prvi set so igrale kapetanka Alina, Elena, Nisa in Klara, ki so zmagale s 25:22. Drugi set smo igrale Nina, Lana, Zoja R. in Paulina ter rezervi Zoja M. in Laura in smo zmagale s 25:13. Po tekmi smo šle v Mc Donalds v Velenju, kjer smo se najedle dobrot.

Vse rezultate obeh polfinalnih turnirjev lahko najdete ... TUKAJ

Vsi rezultati ... turnirjev za končna mesta.


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Mala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mestoMala 1 na turnir za 5. mesto

top