Poškodbe jih niso ustavile

Starejše deklice 1 začele s 4 zmagami.

V torek, 22. 1. 2019, so začele z A ligo tudi starejše deklice 1. Kljub vsem težavam s poškodbami so si prigarale 2 zmagi za mirnejše nadaljevanje sezone.

 

2. krog - nedelja, 27. 1. 2019 - VŠD Hoče - 10:00

Starejše deklice Formula Formis I in II so se po uvrstitvi med 24 najboljših ekip v t. i. A liga vzhod B, na drugem turnirju pomerile med seboj. Uspešnejše so bile Formiske I, ki so zmagale 2:0. V drugi tekmi sta se pomerili Swatycomet Zreče in Formula Formis I. Zmagale so slednje prav tako z 2:0. Zadnjo tekmo na turnirju so odigrale še Formula Formis II in Swatycomet Zreče. Uspešnejše so bile Zrečanke 2:0.


Vesna Visočnik: “Najprej smo se pomerile proti naši prvi ekipi, torej starejšim deklicam I. Tekma je bila zelo težka za nas in čeprav smo dobro igrale, niso uspele osvojiti dobrega rezultata. Druga tekma proti Zrečam je bila lažja, vendar je padlo vzdušje v ekipi in čeprav smo se v drugem setu bolj zbrale, to ni bilo dovolj za zmago. Priložnost, da se ponovno dokažemo pa bomo imele že na naslednjem turnirju.”


Vse turnirje in rezultate lahko najdete na ... "A" liga - starejše deklice - vzhod B.

  

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Poškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavilePoškodbe jih niso ustavile

top