"Mini mame" so morale priznati premoč hčeram

Ob koncu leta je čas za tradicionalno tekmo med hčerami in mamami v kategoriji mini odbojke. Tekma se odvija po pravilih mini odbojke, tako da tudi mame na lastni koži izkusijo, da igranje mini odbojke ni enostavno.

V vsakem nizu, ki smo ga igrali do 15, so na eni strani stale tri punce, na drugi strani pa njihove mame tako, da je vedno prišlo do neposrednega družinskega obračuna.

Po napetih šestih nizih je bil rezultat neodločen s 3:3 v nizih. O prestižni zmagi je tako odločal sedmi niz, ki smo ga igrali do 25 točke in s stalnimi menjavami na obeh straneh. V tem odločilnem nizu so tako igrale vse punce in vse mame. Že na začetku niza so punce hitro "pobegnile" ter niz zanesljivo pripeljale do končne zmage.


Ekipa mini odbojke vsem želi lepe praznike ter uspehov polno leto 2014!

Galerija slik:

'Mini mame' so morale priznati premoč hčeram'Mini mame' so morale priznati premoč hčeram'Mini mame' so morale priznati premoč hčeram'Mini mame' so morale priznati premoč hčeram'Mini mame' so morale priznati premoč hčeram'Mini mame' so morale priznati premoč hčeram'Mini mame' so morale priznati premoč hčeram'Mini mame' so morale priznati premoč hčeram'Mini mame' so morale priznati premoč hčeram

 

 

top