Deklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligo

Deklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoUspešen vikend za Formis so z dvema novima zmagama, skupaj so jih Formiske dosegle kar osem, dopolnile še starejše deklice, ki so se s tem že uvrstile v A ligo. Ponovno so suvereno premagale ekipi Galeje in Vuzenice.

Tretji turnir je bil v nedeljo v OŠ Draga Kobala v Mariboru. Obe tekmi sta bili za Formiske le lažji trening, saj jim tekmice niso bile dorasle v nobeni prvini odbojkarske lige.

V zadnjem krogu kvalifikacij so naše punce proste, a so se že sedaj, s popolnim izkupičkom uvrstile v A ligo, kjer se nadejajo močnejšim nasprotnicam.


Rezultati tretjega kroga:

Galeja-Branik : ŽOK Vuzenica 0:2 (07:25, 14:25)
ŽOK Vuzenica : Formis 0:2 (06:25, 13:25)
Formis : Galeja-Branik 2:0 (25:13, 25:07)Tokrat so za Formis igrale:
Lara Kovačec, Staša Kučer, Nika Kužner, Nika Fišer, Nuša Trlep, Lana Kučer, Lena Bojc, Sara Repnik, Brina Bračko, iz klopi pa je, poleg trenerke Patricije Klinc Rebernak, ekipi pomagala še poškodovana Zala Račič.

 

Vse rezultate v kvalifikacijski skupini G in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

  Galerija slik:

Deklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligoDeklice suvereno skozi kvalifikacije v A ligo

 

top