Male Formiske uspešno preko prve ovire

Male Formiske uspešno preko prve ovire Tekme tega vikenda so s svojim prvim nastopom v sezoni pričele naše male odbojkarice v kategoriji mala. Po zmagi v Ligi Žoga miga, so apetiti naše prve ekipe v državnem prvenstvu seveda veliki.Prvi turnir, na katerem sta poleg obeh naših ekip Formis I in II, sodelovali še ekipi Turbine in ŽOK ZM Ljutomer, se je odigral v domači dvorani v Hočah.

A pričetek turnirja je bil vse prej kot to, kar se za pričetek sezone pričakuje. Zaradi administrativnega zapleta, ko OZS klubu ni pravočasno dostavila licenc vseh deklet, so nekatere žal morale uvod v sezono, s solzami v očeh spremljati s tribune. Malo je zatajilo tudi obveščanje, a verjamemo, da bo šlo od te točke le še navzgor.

Na srečo pa so tokrat Formiske, ki so lahko igrale, upoštevale star pregovor »slab začetek, dober konec«. Obe ekipi Formisa sta se uvrstili v naslednji krog in upamo, da bo za Formis dober tudi zaključek sezone!

Ekipa Formis I je z dvema rutinskima zmagama hitro zaključila turnir, ekipa Formis II pa je v tekmi za drugo mesto, po treh razburljivih nizih premagala Ljutomerčanke in se uvrstila na naslednji turniur.


Vsi rezultati turnirja:

Formis I : ŽOK ZM Ljutomer 2:0 (25:04, 25:02)
Turbina : Formis II 0:2 (08:25, 06:25)
Formis I : Formis II 2:0 (25:08, 25:13)
ŽOK ZM Ljutomer : Turbina 2:0 (25:11, 25:23)
Formis II : ŽOK ZM Ljutomer 2:1 (21:25, 25:21, 25:16)

 

Formis I = prvi na turnirju
Formis II = drugi na turnirju


Vse rezultate prvega kroga si lahko pogledate ..... TUKAJ.

  Galerija slik:

Male Formiske uspešno preko prve ovire Male Formiske uspešno preko prve ovire Male Formiske uspešno preko prve ovire Male Formiske uspešno preko prve ovire Male Formiske uspešno preko prve ovire Male Formiske uspešno preko prve ovire Male Formiske uspešno preko prve ovire Male Formiske uspešno preko prve ovire Male Formiske uspešno preko prve ovire Male Formiske uspešno preko prve ovire

 

top