Starejše deklice še brez resnih nasprotnic

Starejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice, ki nastopajo v kvalifikacijski skupini za uvrstitev v A ligo državnega prvenstva, v tem delu tekmovanja še nimajo resnih nasprotnic. Na tokratnem turnirju so se v nedeljo, v domači dvorani pomerile z vrstnicami iz ekip Nove KBM Branik II in Galeje.

Razlika v kvaliteti med našimi deklicami in ostalimi v tej skupini je prevelika, da bi lahko uživali v igri. Že servisi naših 4MIS-k so bili prevelik zalogaj za nasprotnice, katere niso uspele osvojiti več kot pet točk v posameznem nizu.

 

Rezultati turnirja:

Formis : Nova KBM Branik II 2:0 (25:04, 25:05)
Nova KBM Branik II : Galeja-Branik 2:1 (23:25, 25:23, 15:01)
Formis : Galeja-Branik 2:0 (25:03, 25:05)

 

Naslednji turnir bodo Formiske odigrale v nedeljo, 01.12.2013 v OŠ Draga Kobala v Mariboru.


Galerija slik:

Starejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnicStarejše deklice še brez resnih nasprotnic

top