Formis II so sezono pričele odlo(i)čno

Formis II so sezono pričele odlo(i)čno Po skoraj dveh mesecih napornih treningov, uigravanj, iskanj prave ekipe, pravih kombinacij, se je sezona v 3. DOL končno pričela. Letos bodo dekleta nastopala v treh tretjih ligah, razdeljene bodo na vzhodni, centralni in zahodni del. Naše punce nastopajo v vzhodnem delu.

Strategija OK Formis ostaja tudi letos nespremenjena. Tretja liga bo poligon, kjer si bodo mlajše igralke nabirale izkušnje in se kalile, da bodo nekoč zaigrale v prvi ekipi. S tem ciljem je bila izvedena tudi menjava trenerja. Peter Možič je po dolgoletnem vodenju prve članske ekipe, sedaj prevzel kadetsko ekipo in ekipo v 3. DOL (pomaga mu Iva Ule), kjer bo svoje bogato znanje prenašal na mlade, perspektivne Formiske.

In sezona se je zanje pričela naravnost sanjsko. V prvi tekmi so se v soboto v Limbušu pomerile proti ekipi Turbine. Kljub dejstvu, da je trener dal prednost igri in ne rezultatu, pa se je oboje poklopilo za prve tri točke v novi sezoni.

Formiske so igrale dobro in predvsem raznovrstno, tako da jih nasprotnice, kljub relativno tesnemu izidu in nesrečni poškodbi njihove najizkušenejše igralke v drugem nizu, niso uspele resneje ogroziti. Naše mlade igralke, v določenih delih tekme so bile v igri kar tri starejše deklice letnik 2000, so ob izkušenih Lei Krumpak in Miši Možič, tekmo dobile gladko s 3:0 v nizih.

A naj nas ta rezultat ne slepi. Sezona bo še dolga in naporna, in vsekakor bodo prišli tudi padci v igri in s tem porazi. Toda veseli dejstvo, da punce vidno napredujejo.

V naslednjem krogu nas čaka prvi »dvojček« v Hočah. Ob 16.00 uri se bodo Formis II v 3. DOL najprej pomerile z ekipo ŽOK Vuzenica, nato pa če naša prva ekipa ob 18.30 uri v 1. DOL z ekipo UOK Vital.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu.


Rezultat tekme:
Turbina : Formis II     0:3 (22:25,20:25,23:25)

Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

  Galerija slik:

Formis II so sezono pričele odlo(i)čno Formis II so sezono pričele odlo(i)čno Formis II so sezono pričele odlo(i)čno

 

 

top