Starejše deklice Formis II v Slovenj Gradcu

Starejše deklice Formis II v Slovenj GradcuStarejše deklice so ta vikend nadaljevale s tekmami v A ligi. Medtem, ko je ekipa Formis I tokrat imela prosto, so se dekleta ekipe Formis II v nedeljo odpravile na tekme v Slovenj Gradec, kjer so se pomerile z ekipo Nove KBM in z domačinkami.

V prvi tekmi je 4MIS-kam stala nasproti ekipa Nove KBM. Kljub dobri in požrtvovalni igri naših, so bankirke pričakovano zmagale. Zmago jim je še dodatno olajšala poškodba ključne igralke Formisa Nike Kužner, ki si je nesrečno zvila gleženj.

V drugi tekmi so se Formiske pomerile z domačinkami, ekipo Kostmann Slovenj Gradec. Že na prvem dvoboju teh dveh ekip v Murski Soboti je bilo čutiti, da lahko 4MIS-ke presenetijo. Tudi tokrat se je tekma začela podobno in tudi tokrat so Slovenj Gradčanke dokaj srečno dobile prvi niz z rezultatom 27:25. Žal pa so nato naše punce v igri padle in tudi zaradi prej omenjene poškodbe, drugi niz ter tekmo izgubile.

Za ponovno dokazovanje bodo dekleta imela priložnost že konec marca, ko se bodo v domači dvorani v Hočah pomerile z ekipami Formis I in MS design iz Ruš.


Vsi rezultati tega dne:

Kostmann Sl. Gradec : Ruše - MS Design 1:2 (25:15, 20:25, 16:18)  
Nova KBM Branik I : Formis II 2:0 (25:11, 25:14)  
Formis II : Kostmann Sl. Gradec 0:2 (25:27, 16:25)  
Ruše - MS Design : Nova KBM Branik I 0:2 (15:25, 14:25)


Kompletne rezultate lige in lestvico si lahko pogledate ..... TUKAJ.

Starejše deklice Formis II v Slovenj GradcuStarejše deklice Formis II v Slovenj GradcuStarejše deklice Formis II v Slovenj Gradcu

top