Starejše deklice Formis I še brez poraza

Starejše deklice Formis I še brez porazaTo nedeljo so Starejše deklice Formis I zaokrožile zmagovalni vikend ekip Formisa. Po zmagi Formis mini na turnirju v Hočah in zmagah obeh članskih ekip v 1. DOL in 3. DOL, so še deklice na dveh tekmah v A ligi, ki sta bili v Rušah, z izvrstno igro dosegle novi dve zmagi.

V prvi tekmi so se najprej pomerile z deklicami Lagev bara iz Murske Sobote. Po izredni igri, polni lepih in domiselnih akcij, so 4MIS-ke gladko zmagale z rezultatom 2:0. Sledila je poslastica dneva, tekma z ekipo Nove KBM. Formiske so tekmo začele bolje in skozi celotni niz vodile za največ šest točk, s takšno razliko pa so na koncu niz tudi dobile. Drugi niz je bil izenačen vse do rezultata 19:19. Takrat pa je 4MIS-kam padla zbranost in z nekaj zaporednimi napakami so Novi KBM dovolile, da so se odlepile in niz dobile z rezultatom 25:21.

Kot se za tekmo tako dobrih in izenačenih ekip spodobi, je o zmagovalcu odločal tretji, skrajšan niz. Formiske so ga začele bolje in povedle z 7:3, nato pa ponovno padle v igri in bankirkam dovolile, da so se približale. Do konca niza je bil rezultat skozi poravnan, v odločilnih trenutkih, še posebej v zadnji točki, pa so 4MIS-ke pokazale, da v letošnji sezoni upravičeno ciljajo visoko. Niz so dobile z rezultatom 15:13 ter tako dosegle pomembno zmago proti neposrednim konkurentkam za prvi dve mesti v skupini.

Ruše - MS Design : Nova KBM Branik I 0:2 (19:25, 09:25)  
Formis I : Lagev bar 2:0 (25:10, 25:18)  
Lagev bar : Ruše - MS Design 0:2 (17:25, 18:25)  
Nova KBM Branik I : Formis I 1:2 (19:25, 25:21, 13:15)


Vse rezultate si lahko pogledate ..... TUKAJ.

Naslednje tekme igrajo Starejše deklice Formis I šele 24.3., ko bodo tekme v domači dvorani v Hočah.

Ekipa Formis II igra naslednje tekme 10.2. v Slovenj Gradcu.

Starejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez porazaStarejše deklice Formis I še brez poraza

top