Formis II - premalo energije za novo zmago

Formis II - premalo energije za novo zmagoTokrat se žal ni izšlo. Nerazpoložena ekipa Formis II ni mogla konkurirati sicer zadnje uvrščeni ekipi iz Lenarta in je doma izgubila z rezultatom 3:1. V celotni ekipi ni bilo razpoložene igralke. V vseh setih, razen v tretjem, ko so z dobrim servisom prevladale in set gladko dobile, je bilo v ostalih vse preveč napak na sprejemu in začetnem udarcu. 

Trener tokrat ni uspel dovolj motivirati igralk in jim vliti potrebne energije, v opravičilo pa gre tudi dejstvo, da ekipa v preteklem tednu zaradi obveznosti igralk ni uspela sestaviti niti enega skupnega treninga, kar se je delno poznalo na uigranosti.

Naslednji vikend nas čaka še zadnja tekma prvega dela v Prevaljah. Takrat bodo punce z več energije, angažiranosti in želje po zmagi nedvomno prikazale boljšo igro.

Formis II : Lenart     (1:3)     (20:25, 17:25, 25:9, 23:25)

Formis II - premalo energije za novo zmagoFormis II - premalo energije za novo zmagoFormis II - premalo energije za novo zmagoFormis II - premalo energije za novo zmagoFormis II - premalo energije za novo zmagoFormis II - premalo energije za novo zmagoFormis II - premalo energije za novo zmagoFormis II - premalo energije za novo zmago

top