Kadetinje so se uvrstile v A ligo

Kadetinje so se uvrstile v A ligoTo nedeljo je v domači dvorani v Hočah potekal zadnji kvalifikacijski turnir za kadetinje. Pomerile so se ekipe Nove KBM II, Ruš in naše 4MIS-ke in prav te ekipe so se tudi še potegovale za prvi dve mesti, ki omogočata napredovanje  in nadaljevanje tekmovanja v A ligi. Naša dekleta so proti obem nasprotnicam prve tekme na predhodnijih turnirjih izgubile in danes so štele le zmage.

V prvi tekmi so si nasproti stale Rušanke in Formiske. Naša dekleta so pričela nekoliko bojazljivo, morda so imele tudi nekaj treme, in Rušanke so na začetku prvega niza visoko povedle. V nadaljevanju pa so naše stvari postavile na svoje mesto, dobile prvi niz, v drugem pa več niso dopustile presenečenja.

Prvi korak je bil storjen, marsikaj pa je bilo odvisno tudi od drugega srečanja, v katerem so pomerila deklata iz Ruš in Nove KBM. Rušanke so bile premočne in so Branikovke gladko premagale z rezultatom 2:0. Izid tega srečanja je pomenil, da za naše šteje v dvoboju z Novo KBM le zmaga.

Pomembnost tekme se je poznala v igri, a so 4MIS-ke kjub veliko napakam uspele zmagati v obeh nizih ter se poleg ekipe iz Ruš uvrstiti v A ligo. Čestitamo dekletom in njihovi trenerki Ivi Ule!!

Formis : Ruše             2:0
Ruše : Nova KBM II     2:0
Nova KBM II : Formis  0:2


 

Kadetinje so se uvrstile v A ligoKadetinje so se uvrstile v A ligoKadetinje so se uvrstile v A ligoKadetinje so se uvrstile v A ligoKadetinje so se uvrstile v A ligoKadetinje so se uvrstile v A ligoKadetinje so se uvrstile v A ligoKadetinje so se uvrstile v A ligoKadetinje so se uvrstile v A ligoKadetinje so se uvrstile v A ligo

top