Formis II navdušile v Hočah

Formis II navdušile v HočahIgralke Formis II so prvič odigrale tekmo v novi dvorani v Hočah. V 10. krogu v 3. DOL so se pomerile z ekipo Mežice, ki je do tega kroga zbrala kar enkrat več točk kot naša dekleta, na lestvici pa so zasedale visoko četrto mesto. Glede na stanje na lestvici so bile Mežičanke nesporne favoritinje. Vse to pa ni zmedlo naših odbojkaric.

Tekmo so pričele naravnost fantastično. Ob podpori bučne publike jim je uspevalo vse; odličen servis, zanesljiv sprejem in dobra realizacija so privedli do zanesljive zmage v prvem nizu. Tudi drugega so pričele enako dobro. Vse do 24 točke so mlele nasprotnice, nato pa padec v igri. Pri vodstvu z 24:16 so nasprotnice z izrednim servisom rezultat še uspele znižati na 22, na srečo pa je bila prednost dovolj visoka za povišanje vodstva v nizih na 2:0.
V tretjem nizu je prišlo do pričakovanega padca v igri in gostje so zmanjšale izid v nizih na 2:1. Na srečo pa so mlade 4MIS-ke v četrtem nizu ponovno prikazale odlično igro. Niz je bil izenačen in napet do samega konca, ko je tener Darjan Planinšič izvedel drzno, a uspešno potezo. Pri izidu 22:22 je zamenjal serverko, ki je nato s tremi uspešnimi servami dokončno zlomila nasprotnice in veselje domačink se je pričelo. 

V 11. krogu se 4MIS-ke odpravljajo na gostovanje v Ljutomer, kjer se nadejamo ponovitve dobre igre ter morebitnih novih točk.

Formis II : Mežica     (3:1)     (25:22, 25:22, 19:25, 25:22)


Formis II navdušile v HočahFormis II navdušile v HočahFormis II navdušile v HočahFormis II navdušile v HočahFormis II navdušile v HočahFormis II navdušile v HočahFormis II navdušile v HočahFormis II navdušile v HočahFormis II navdušile v HočahFormis II navdušile v HočahFormis II navdušile v HočahFormis II navdušile v Hočah

top