Liga Žoga miga mini - tretji turnir

Liga Žoga miga mini - tretji turnirV soboto, 24.11.2012 je v Braslovčah potekal tretji turnir Liga žoga miga v mini odbojki. Ker letos tekmuje 8 ekip, se vsaka ekipa pomeri z vsako 2-krat in se tako oblikuje končna lestvica. Minice so odigrale tri tekme, kljub nesrečnemu porazu v zadnji tekmi, pa je bilo na koncu vseeno veselo.

V prvi tekmi so se 4MIS minice pomerile z ekipo Alianse iz Šempetra ter z dokaj zanesljivo zmago z 2:0 v nizih potrdile vsaj končno drugo mesto. V drugi tekmi so kljub izgubljenemu 2 nizu gladko premagale še ekipo iz Prevalj. Tako je prišla na vrsto tekma z domačinkami iz Braslovč, ki je najverjetneje že dala odgovor na vprašanje, kdo bo leto zmagovalec LŽM v mini odbojki? V napeti tekmi, ki je že spominjala na prave prvenstvene obračune, le ti se začnejo v mesecu januarju, je domača ekipa na koncu imela za kanček več sreče in je odločilni 3 niz dobila na razliko, z rezultatom 17:15. 

Čestitke puncam za dobro igro ter navijačem za odlično podporo s tribun. Ker pa smo v ekipi imeli slavljenko smo se na koncu še poveselili ob pici in sladki torti.

KLEA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 9. ROJSTNI DAN!!

Zadnji turnir bo v soboto, 8.12.2012, v Šempetru, kjer se bodo naše najmlajše še enkrat pomerile z ekipami Nova KBM, Vuzenice ter Hitrimi polži iz Radelj.

Vse rezultate in lestvico najdete ..... TUKAJ.


Liga Žoga miga mini - tretji turnirLiga Žoga miga mini - tretji turnirLiga Žoga miga mini - tretji turnirLiga Žoga miga mini - tretji turnirLiga Žoga miga mini - tretji turnirLiga Žoga miga mini - tretji turnirLiga Žoga miga mini - tretji turnir

top