Starejše deklice I in II zanesljivo proti A ligi

Starejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiObe ekipi starejših deklic Formis sta na zadnjih turnirjih gladko dobili obe tekmi. Medtem, ko si je Formis I s tema zmagama že zagotovil nastop v A ligi, je Formis II z eno nogo tudi že tam. Na zadnjem turnirju, ki bo 16.12.2012 na Ptuju, morajo premagati vsaj eno ekipo in napredovanje bo zagotovljeno.

Formis I

Ekipa Formis I je to nedeljo nastopala na turnirju v Benediktu, kjer so se pomerile z domačo ekipo in z ekipo iz Ljutomerja. Obe tekmi sta bili le lažji trening, dobile so ju gladko, obakrat z 2:0. Kljub izrednim bolečinam in potem, ko je bila celi teden priklenjena na posteljo, je ekipo vodila trenerka Patricija Klinc Rebernak.

Benedikt : Formis I   0:2 ()  
ŽOK ZM Ljutomer : ŽOK Kema Puconci   ()  
ŽOK Kema Puconci : Benedikt   ()  
Formis I : ŽOK ZM Ljutomer   2:0 ()


Ne glede na rezultate zadnjega turnirja, kjer seveda ponovno pričakujemo zmage, so se dekleta že uvrstile v A ligo.

Vse rezultate in lestvico si lahko pogledate ..... TUKAJ.


Starejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligi


Formis II

Dekleta Formis II pa so tokrat prišle na vrsto za preizkus domačega parketa. Turnir je bil v VŠD Hoče, kar je predstavljalo dodatni motiv za dekleta, ker je tokrat štela le dvojna zmaga. Prednost domačega terena in imperativ zmage sta se zlila v odlično igo, katere posledica sta bili dve gladki zmagi, obe z rezultatom 2:0.

Formis II : Galeja-Branik 2:0 (25:12, 25:12)  
Galeja-Branik : Kostamnn Sl.Gradec 1:2 (25:22, 14:25, 06:15)  
Kostamnn Sl.Gradec : ŽOK Elektro Dvoršak 2:0 (25:07, 25:20)  
ŽOK Elektro Dvoršak : Formis II 0:2 (16:25, 16:25)


Na naslednjem turnirju dekleta potrebujejo vsaj eno zmago, da se v A ligi pridružijo svojim soigralkam iz ekipe Formis I.

Vse rezultate in lestvico si lahko pogledate ..... TUKAJ.


Starejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligiStarejše deklice I in II zanesljivo proti A ligi

top