Pomlajene Formis II s točko iz Mozirja

Pomlajene Formis II s točko iz MozirjaPo tednu, ki je prinesel nekatere spremembe znotraj ekipe Formis II, se je močno pomlajena ekipa v soboto odpravila na gostovanje v Mozirje. Domačinke, ki zasedajo mesta v zgornjem delu lestvice, so bile na papirju velike favoritinje. A mlade 4MIS-ke so pokazale moštven duh in na koncu izvlekle dragoceno točko.

Prva dva niza sta bila izredno izenačena. Prvega so na razliko dobile domačinke, drugega pa prav tako na razliko naše odbojkarice. V tretjem nizu so naše mlade odbojkareice plačale davek napete in izenačene igre v prvih dveh nizih. Domačinke so izkoristile veliko število napak in povedle z 2:1. A v četrtem nizu je trener Darjan Planinšič uspel ponovno motivirati ekipo, set so naše dobile z 25:11. O zmagovalcu je odločal peti niz, kjer pa naše več niso zmogle, a so na težkem gostovanju vseeno osvojile dragoceno točko.

Mozirje : Formis II     (3:2)     (26:24, 25:27, 25:15, 11:25, 15:8)


Pomlajene Formis II s točko iz MozirjaPomlajene Formis II s točko iz MozirjaPomlajene Formis II s točko iz MozirjaPomlajene Formis II s točko iz MozirjaPomlajene Formis II s točko iz MozirjaPomlajene Formis II s točko iz MozirjaPomlajene Formis II s točko iz MozirjaPomlajene Formis II s točko iz MozirjaPomlajene Formis II s točko iz Mozirja

top