Starejše deklice nadaljujejo z zmagami

Starejše deklice nadaljujejo z zmagamiMartinova nedelja je bila čas, ko je bil na sporedu 3. krog kvalifikacij v državnem prvenstvu za starejše deklice. Igrali sta obe naši ekipi, deklice Formis II so se odpravile v Slovenj Gradec, deklice Formis I pa so prvič nastopile v domači dvorani v Hočah.

Formis II

Deklice Formis II so pričele odlično in gladko premagale ekipo Galeje. Sledila je tekma z domačinkami, ki so jo prav tako pričele odlično in povedle z 1:0. Žal pa dekleta niso vzdržale takšnega ritma, v drugem nizu so popustile in ga izgubile. Odločal je tretji niz, katerega so prav tako dobile domačinke in zmagale.

Kostamnn Sl.Gradec : Spodnja Savinjska 2:0 (25:11, 25:16)  
Galeja-Branik : Formis II 0:2 (11:25, 23:25)  
Formis II : Kostamnn Sl.Gradec 1:2 (25:19, 15:25, 10:15)  
Spodnja Savinjska : Galeja-Branik 2:0 (25:20, 25:22)Deklice Formis II na lestvici trenutno zasedajo tretje mesto in imajo še vedno lepe možnosti za napredovanje (v nadaljevanje tekmovanja se uvrstita prvi dve ekipi v kvalifikacijah).

Vse rezultate in lestvico lahko vidite ..... TUKAJ.


Starejše deklice nadaljujejo z zmagamiStarejše deklice nadaljujejo z zmagamiStarejše deklice nadaljujejo z zmagamiStarejše deklice nadaljujejo z zmagami


Formis I

Deklice Formis I so igrale svoje prvo uradno tekmovanje v novi dvorani v Hočah. Že samo to dejstvo je pomenilo dodatni pritisk, ki pa so ga punce dobro prenesle in dvakrat gladko zmagale. Prvo tekmo so igrale proti vodilni ekipi iz Ruš, drugo pa proti ekipi iz Puconcev.

Formis I : Ruše - MS Design 2:0 (25:13, 25:14)  
Ruše - MS Design : Benedikt 2:0 (25:20, 25:11)  
Benedikt : ŽOK Kema Puconci 0:2 (21:25, 15:25)  
ŽOK Kema Puconci : Formis I 0:2 (19:25, 19:25)


Deklice Formis I z maksimalnim izkupičkom zasedajo na lestvici drugo mesto, a imajo dve tekmi manj od prvo uvrščene ekipe iz Ruš. Ob takšni igri, kot so jo pokazale to nedeljo jim prvo mesto v skupini in napredovanje ne more uiti.

Vse rezultate in lestvico lahko vidite ..... TUKAJ.


Starejše deklice nadaljujejo z zmagamiStarejše deklice nadaljujejo z zmagamiStarejše deklice nadaljujejo z zmagamiStarejše deklice nadaljujejo z zmagamiStarejše deklice nadaljujejo z zmagamiStarejše deklice nadaljujejo z zmagamiStarejše deklice nadaljujejo z zmagami

top